divendres, 4 de desembre del 2009

LA IAIA AMB LA ANGELITA I EL MANOLITO QUE, PER CERT, NO SÉ QUI SON...

1 comentari:

  1. Hola jo te explicare qui son
    La Angelita es la filla de una cosina germana de la yaya Coco, que es deia Angeleta, era molt maca i de vida molt alegre .... vivia al Paralelo i era vidua, tenia una torre a Badalona i nosaltres ens feiam molt i anabem molt a la torre, la tieta Mercedes y el Paco vam llogar una habitacio amb dret a cuina molt a prop, i anabam tots els estius i la familia meva els diumenges pujaban (es que estaba a dalt de la muntanya)tots a pasar el dia. la Angelita es va casar am el Alfredo y va tenir dos fill que se li vam morir despres va tindra dos mes el Alfredito i la Montse que ja no se res de ells.
    El Manolito es el fill de una altre cosina germana de la yaya Coco que vivian a Tortosa i despres a Zaragosa, la seva mare es deia La Doloretas de Caspe i el seu marit era inspector de la Renfe i feia viatges a Barcelona i sempre es convinaba el viatge per dinar a casa cuan era una festa i celebrabem
    En definitiva i per que te aclarisles les abuelas dels dos eran germanas de la yaya velleta Mercedes casada amb el yayo Nicolas.Vale?

    ResponElimina